Valse start

Joepie, op donderdag 31 juli konden we onze nieuwe gadget ophalen, de ZOE, bij de dealer in Harderwijk. Het was lekker weer, eigenlijk best wel warm. Op weg naar ons huis in Lelystad de climate control aangezet. Maar het bleef toch wel aardig warm. ‘s Avonds natuurlijk nog een ritje gemaakt, twijfelde toch over die airco. Verwarming eens geprobeerd, ook weinig verschil. Airco maakt ook geen gezond geluid, dus maar uitgezet.

Volgende dag terug naar de dealer. Leek hen ook niet helemaal in orde maar het probleem zat in het hoogspanningsgedeelte van de auto waar dealer Harderwijk niet aan mag komen. Dus auto achtergelaten en een Clio als leenauto mee gekregen. De auto zou in Apeldoorn worden bekeken.

Uiteindelijk bleek het climate systeem geen vloeistof te bevatten. Op woensdag 8 augustus konden we de auto nogmaals ophalen. Airco en verwarming deden het duidelijk, een heel verschil.

Leave a Reply