Bachfestival Lelystad

Dit weekend hoeven we niet ver te reizen met de ZOE. Er is een Bachfestival in Lelystad georganiseerd door het Apollo Ensemble. Het festival bestaat uit een concours, masterclass, orkesten enz. Erg leuk en gezellig. Ik doe aan het concours. Op cello speel ik met Ruud Pilon de gamba-sonates. Tevens neem ik deel aan een gelegenheidsorkest. In het orkest speel ik contrabas.

IMG_20141004_172005‘s Ochtends moet ik voor het concours spelen, ‘s middags is de orkestrepetitie. Martijn komt ook mee om te luisteren bij het concours. Ook een leerling van Martijn doet mee¬†aan het concours. ‘s Middags gaat hij nog even met de ZOE naar Dronten voor een repetitie daar. Kortom er moet deze ochtend veel mee in de ZOE; contrabas, cello, viool en twee personen. Het past prima. De contrabas kan mooi met de hals tussen de twee voorstoelen geschoven worden.

Leave a Reply