Parkeerplek zoeken

Vandaag naar Utrecht met mijn contrabas. Speel mee in een nonet, vier strijkers vijf blazers. We hebben het nonet van Nina Rota ingestudeerd en hebben vandaag een ‘open repetitie’ om het stuk te laten horen aan vrienden en familie. Martijn kan niet, hij moet bij een cantate spelen in Kampen. Hij gaat met de C5, want Lelystad – Kampen is korter dan Lelystad – Utrecht. Tja, bij aanschaf van de ZOE dachten we dat we andere conclusies zouden trekken.

De repetitie in Utrecht vindt plaats in Parnassos en ik was van plan om in de parkeergarage tegenover te parkeren. Ik heb wat onzuinig gereden want ik was weer eens een beetje laat en heb dus wel een laadpaal nodig om thuis te komen. Maar op zondag is het buiten parkeren gratis. Hm, dan liever buiten staan. Maar dat vindt iedereen dus geen plekje vrij. Maar de app van TheNewMotion weet raadt, volgens de app is er een laadpaal vrij die ook nog op loopafstand staat. Mooi, er heen gereden en inderdaad een plek vrij voor elektrische auto’s.
image

Pas later zag ik dat naast Parnassos ook nog twee laadplekken vrij waren. De app kende die laadpalen wel maar wist niet de laadstatus en deze was dan ook grijs gemarkeerd in de app.

Leave a Reply