Rode neus

Vandaag vindt het concert plaats in Amersfoort. Maar vooraf wil ik nog even naar Amsterdam om bij Broekmans en van Poppel een contrabasconcert van Bottesini te kopen. Kan ‘m ook wel via de post bestellen maar dat duurt mij te lang, ik wil ‘m dit weekend nog even bestuderen. Lelystad – Amsterdam – Amersfoort is zo’n 120km. Moet op 1 lading kunnen.

In Amsterdam is op het Concertgebouwplein nog een 11kWh lader beschikbaar. Daar toch nog even een halfuurtje aan de lader gezet zodat ik iets meer speling heb. Na mijn bezoek aan B&P nog even langs de AH voor m’n avondeten (krentenbollen en wat fruit). Terug in de auto mijn zus gebeld. Zij speelt ook mee in Flehite. Of ze mee wil rijden, vond ze een goed idee. Dus nog even een tussenstop gemaakt in Baarn.

Na Baarn gelijk door naar Amersfoort. Ik was van plan ‘m daar aan de lader te zetten op korte afstand van de kerk waar het concert plaats vindt. Maar helaas, dat plan ging in eerste instantie niet door. De lader aan de Hugo de Grootlaan 22 leverde een rode neus op bij de ZOE. Voor het eerst dat mij dat overkomt. H’m, we waren al niet zo op tijd, dus eerst maar bij de kerk geparkeerd. Snel naar binnen voor de inspeelrepetitie. Oeps, ze waren al bezig. Bij het binnenlopen konden we snel even horen hoe het orkest in de kerk klinkt, was best mooi. Op het podium had je daar geen notie van.
Na de repetitie de auto aan de lader aan de Vondellaan gezet. Die deed het wel volgens verwachting. Kon ik met volle lading weer terug naar Lelystad rijden.

Leave a Reply