Schoonvader 65 en schuren/plamuren

Vanochtend vroeg uit bed. Martijn zijn vader is jarig en wordt door de kinderen verrast met een ontbijt op bed. En het huis moest natuurlijk ook worden voorzien van slingers en ballonnen.

Nadat het ontbijt was geserveerd hebben we Putten weer verlaten en zijn naar de vliegclub in Biddinghuizen gereden.

image

We zijn op de club om nog even wat te klussen aan de DG-1000 waar we deze winter onderhoud aan plegen. Vanwege krassen aan de onderzijde moet er veel geschuurd en geplamuurd worden. Martijn en ik besteden daar vandaag wat extra uurtjes aan.

Eén van de clubleden (eigenaar van Tesla model S) heeft een laadpaal gemonteerd maar de ZOE wil er niet op laden. De auto geeft geen foutmelding maar het laadproces start gewoon niet.

Om 13.30u vertrekken we weer naar Lelystad. Omdat we nog meer moeten rijden vandaag leggen we de ZOE aan de plaatselijke snellader terwijl we onderwijl een cadeau kopen voor de jarige. Na een halfuur staat de lading op 94% en rijden nog even naar huis. Nou ja vooruit, daar ook nog een half uurtje aan onze thuislader die brengt de lading op 99%.
Vervolgens weer naar Putten om met de familie de verjaardag te vieren bij de lokale bowlingbaan. Een leuk dagje met aardig wat ZOE kilometers.

One thought on “Schoonvader 65 en schuren/plamuren”

Leave a Reply